آخرین بروز رسانی:
شنبه ۰۹ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۷:۵۹

اهل سنت با ما برادر هستند اما برابر نیستند PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸ ساعت ۱۵:۰۲

وهابیت معتقدند خداوند متعال الاغ دارد و روزهای پنجشنبه از آسمان با الاغ خود به زمین می آید از همین رو مستحب است که در این روز بر بالای پشت بام برویم و یونجه بریزیم. علت داشتن چنین عقیده‌ای این است که آنان دین و توحید خود را از ولایت نگرفته‌اند بلکه از خلافت گرفته‌اند.

استاد مهدی دانشمند، خطیب سرشناس پنج شنبه گذشته طی سخنرانی در هیئت "عشاق الحسین(ع)" گفت: ما شیعیان با اهل سنت برادر هستیم اما برابر نیستم. مگر کسی که اعتقاد به حضرت علی(ع) دارد با کسی که "معاویة إبن أبي سفیان" را دوست دارد، یکی می‌شود؟!

حجةالإسلام دانشمند در ادامه افزود: اسلام واقعی اسلامی است که در آن ولایت است و نه خلافت. اسلامی که در آن حیدر نیست، اسلام نیست. بنده 25 سال است که این حرف را می‌زنم و حاضرم خون خود را در این را بدهم. متأسفانه برخی افراد در محافل مختلف علیه من سخن می‌گویند، مرا تخریب کرده و فردی مخالف وحدت اسلامی معرفی می‌کنند.

این خطیب سرشناس در ادامه اظهارات خود همچنین گفت: ما با اهل سنت مشکلی نداریم بلکه با وهابیت مشکل داریم. وهابیت معتقدند خداوند متعال الاغ دارد و روزهای پنجشنبه از آسمان با الاغ خود به زمین می آید از همین رو مستحب است که در این روز بر بالای پشت بام برویم و یونجه بریزیم. علت داشتن چنین عقیده‌ای این است که آنان دین و توحید خود را از ولایت نگرفته‌اند بلکه از خلافت گرفته‌اند.

وی در ادامه افزود: بنده مایلیم در اینجا نکته‌ای را روشن کنم. شیخ فخر رازی که اهل سنت به او "امام فخر رازی" می‌گویند، یکی از بزرگترین علمای اهل سنت است. وی می‌گوید، ما (علمای اهل سنت) وقتی به آیه مباهله می‌رسیم، دستانمان در برابر تشیع بالا می‌رود و دیگر چیزی برای گفتن نداریم. زیرا در اینجا حق با شیعیان است. اما او در آخر حرفش برای نیش زدن می‌گوید: اما شیعیان [حضرت] علی را بالاتر از پیامبر(ص) می‌دانند.

دانشمند افزود: بنده به آقای فخر رازی می‌گویم، اولا شما که شیعیان را متهم می‌کنید که حضرت علی را بالاتر از پیامبر می‌دانند، یک حدیث یا روایت از علمای ما بیاورید. ما در مورد جایگاه امام علی(ع) و پیامبر(ص) مستند سخن می‌گوییم. ما اگر این همه از حضرت علی(ع) خوبی می گوییم، دلیل داریم و مستند صحبت می‌کنیم و همه آن را از قرآن کریم هم می آوریم. در آیه قرآن هم آمده که نفس حضرت علی(ع) نفس حضرت محمد(ص) است. اما ما بیش از 50 روایت و حدیث می‌آوریم که اهل سنت "عمر بن خطاب" را بالاتر از پیامبر(ص) می‌دانند. شما می‌گویید ما شیعیان بعد از هر نماز سه بار حضرت جبرئیل را لعن می کنیم! ما می‌گوییم سند بیاورید. در کدام کتاب علمای شیعی وجود دارد؟ این تهمت و دروغ است.

حجةالإسلام شیخ مهدی دانشمند در پایان اظهارات خود گفت: به بنده و دیگر همکارانم دستور داده اند که بر روی منابر در مورد وحدت اسلامی سخن بگوییم. البته ما هم موافق وحدت هستیم زیرا بدون شک وحدت از تفرقه بهتر است.

منبع : شیعه آنلاین

نظر ها
افزودن جدید جستجو
ali 2010-01-20 17:24:27

آقای دانشمند اصلا به وحدت اعتقاد ندارد من خودم یکی از سخنرانیهای ایشان را گوش دادم که می گفت اهل سنت نجس است کلا سنی ها حرام زاده هستند و می گفت بر طبق فقه شیعه می گویم اونوقت کسی که این حرفها رو می زنه دنبال وحدت؟
ناشناس 2010-02-16 15:29:26

اي كاش مطالب ذکرشده هم مستند میشد
نابرادر
عمر 2010-02-24 16:24:57

ظاهرا هنوز نمیدونی که برادری بدون برابری بی معناست ولی به هر حال اهل سنت وجماعت رافضیهایی مثل تو رو نه برادر میدونند نه برابر
روشن تر بگم تو رو سگ هم به حساب نمیارند که از واق واقت ناراحت بشن

باسني
سيد 2010-03-13 01:14:15

ببين برادرنابرابرسني اگرسگ هم باشدمطمئنا شماييد چون بدون استدلال وسندفقط فحش مي دهي توسگي هستي كه درخانه رافضي ها پارس مي كني وافتخارماست كه دينمان راآگاهانه انتخاب كرديم -
ازاد 2010-05-05 22:47:54

اين مردك بجز مزخرفكويي و خرافه براكني كار ديكري ندارد خيلي هم بيواد تشريف دارند انشاءالله خداوند بزرك ايشان را هدايت نمايد با كمال احترام براي همه برادران عزيز و بزركوار شيعه واقعا اين دانشمند نادان در درجه اول دشمن خود شيعيان هستند اميدوارم نه شيعه و نه سني كسي به مزخرفات ايشان وقعي ننهد.
همایت از شیعه
هادی 2010-05-19 08:20:21

ای والا دم گرم ما با سنی ه برادر هستیم اما برابر نیستیم .عمر کجا .علی (ع) کجا .
من به برادران سنی توصیه می کنم کمی کتاب های خودشان را به دقت بخوانند و به همه حرف های شیخین اعتماد نکنند.
علی 2010-07-15 16:10:15

من خود یک شیعه هستم ولیکن اقای دانشمند دورغ میگوید چون سخنرانی در موبایل شنیدم که به اهل تسنن بیشتر نظر ali گفتند اگر نیاز باشد میتوانم ان را تهیه کنم
اشتباه دانشمند
سید 2010-07-20 16:11:58

این آقا خیلی اشتباهات دارد از جمله کلیپهای کذایش در موبایلها که آبروی شیعه می برد وهرروز یک جور حرف می زند
واقعیت این که برادر ی بین ما سنیها نیست چون توحید نبوت ولایت و... سنی باشیعه تفاوت دارد حتی این کلام خود دانشمندهم گفته بارها
ای کاش این وحدت برادری بین شیعیان قوی می کردیم
من خودم با سنها زیاددراین اینترنت بحث می کنم بارها شده که به عنوان سند حرفهای اشتباه آقای دانشمند سنیها به رخ من کشیده اند
عبدالزهرا 2010-07-31 10:06:21

ما بيخيال سيلي مادر نميشويم

با سني جماعت برادر نميشويم
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

عنوان:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

آخرین به روز رسانی در دوشنبه ۰۴ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۹:۳۵

خانه  |  پیوندها  |  آرشیو  |  جستجو  |  تماس با ما  |  RSS

قائم نیوز به هیچ سازمانی وابسته نیست
پایگاه خبـری مذهبـی، تحلیلـی قائم نیوز
کلیه حقوق برای قائم نیوز محفوظ است
E-mail:  info@ghaemnews.com